StyleRoom

Interior design, home interior inspiration

Home > Press www.styleroom.se www.styleroom.co.uk www.stylerooms.com.au www.styleroom.de www.stylerooms.com www.stylerooms.dk www.styleroom.fi www.styleroom.no  

PressIn our press room you will find our latest press releases and what media write about us. Here is also our logo and other images in high resolution.

Press Releases2007-11-09 Grannens heminredning inspirerar på ny webbplats
StyleRoom.se är en ny webbplats för heminredningsintresserade, där användarna kan ladda upp bilder från sitt eget hem, diskutera inredningsval, och inspireras både av andra privatpersoner och företag.
Läs mer

What people are saying about usCorren.se 2008-11-12
Timellare är vi allihopa
Det vimlar av små Martin Timellare där ute. Om nu har de fått ett eget forum på nätet. – Vi har fått mycket hjälp och inspiration till vår renovering, säger Johanna Brounéus i Linköping.
Läs mer

Elle Interiör 2008-11-01
Fönstertitt.
Att dela med sig av sitt hem och sina bästa inredningstips på webben är det senaste uttrycket för det stora inredningsintresset i Sverige.
Läs mer

SvD 2008-10-17
”Det blir lätt en stress att försöka skapa det perfekta hemmet”
För 45-åriga Catarina Lundblad är hemmet ett ständigt pågående förbättringsarbete. När hon och maken sålde radhuset för ett par år sedan och flyttade in i nuvarande trävillan hade de totalrenoverat alla rum i den förra bostaden. Hallen hade de gjort om tre gånger.
Läs mer

SvD 2008-10-10
Alla får titta in i Björns lya
Har man det fint hemma vill man naturligtvis att andra ska få se det. Björn Rask har hakat på trenden att visa upp sitt hem på nätet.
Läs mer

frotté 2008-06-22
Gör det själv
Det målas och det pysslas ute i torp och stugor. Alla vill vi försökna våra hem och göra dem så där inbjudande, omhuldande och mysiga att man med handen på hjärtat kan säga "hemma är bäst".
Läs merImagesLogotype in EPS
Logotype in PDF
Logotype in GIF

Logotype